• slide-1.jpg
  • slide-2.jpg
  • kk-slider2.jpg
  • kk-slider3.jpg
  • kk-slider1.jpg

Opsigelsesfrister

Boligen kan opsiges til den 1. eller den 15. i en måned. Husk du skal forlade boligen 7 arbejdsdage før frigørelsesdatoen så vi kan få den gjort klar til den næste indflytter. Du skal betale husleje i hele opsigelsesperioden. Ønsker du en hurtig genudlejning af din bolig vil vi være behjælpelig med det. Lykkes det os at finde en ny lejer hurtigt, kan du spare en del af huslejen.

Er du intern (gruppe F) og flytter fra et kollegium til et andet skal du regne med 14 dages dobbelt husleje, da du tidligst kan opsige din gamle bolig 14 dage efter, at du har kontraktstart på din nye bolig

Opsigelsesfristen er 6 uger til den 1. i en måned og 8 uger til den 15. i en måned. Hvis du f.eks. vil flytte den 1. december skal du tælle 6 uger baglæns fra den 1. for at finde sidste opsigelsesfrist.

Hvis du inden lejemålets start finder ud af, at du alligevel ikke får brug for boligen og meddeler os dette inden overtagelsesdatoen, refunderer vi hele det indbetalte depositum og 1. måneds husleje.

Er du i tvivl, så kom ind på kontoret så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Husk: Opsigelsen er først modtaget og accepteret, når du har modtaget en bekræftelsesmail med detaljer fra Kollegiernes Kontor.